Norsk sex og samliv

Norsk sex og samliv Norske sexvaner. Lurer du på om sexlivet ditt skiller seg fra krumspringene resten av den norske befolkningen gjør i senga? Her kan du finne. Sex og samliv kan være ekstra krevende for kronikere eller for dem som lever med en kroniker, sier Tone Granaas, generalsekretær i Norsk. Samliv og sex har stor innvirkning på livskvaliteten. I Norge har kvinner selv rett til å bestemme om de vil avbryte svangerskapet i løpet av de tolv første ukene. Voksne mennesker har langt mer og bedre sex enn vi tror, viser en ny En fersk norsk undersøkelse viser også at voksne menn her hjemme.

Norske sexvaner

Dette skal norske barn lære om sex og samliv. onsdag 04, februar , kl. Oppdatert: torsdag 05, februar , kl. Silje Rognsvåg og Klaus.

Samliv og sex har stor innvirkning på livskvaliteten. I Norge har kvinner selv rett til å bestemme om de vil avbryte svangerskapet i løpet av de tolv første ukene. Norske sexvaner. Lurer du på om sexlivet ditt skiller seg fra krumspringene resten av den norske befolkningen gjør i senga?

Her kan du finne.

Dette skal norske barn lære om sex og samliv. onsdag 04, februar , kl. Oppdatert: torsdag 05, februar , kl. Silje Rognsvåg og Klaus. Samliv og sex har stor innvirkning på livskvaliteten. I Norge har kvinner selv rett til å bestemme om de vil avbryte svangerskapet i løpet av de tolv første ukene. Norske sexvaner. Lurer du på om sexlivet ditt skiller seg fra krumspringene resten av den norske befolkningen gjør i senga?

Her kan du finne.

Sex og samliv kan være ekstra krevende for kronikere eller for dem som lever med en kroniker, sier Tone Granaas, generalsekretær i Norsk. Sex og samliv (Spør ekspertene) Pirelli Benestad: – Riktig å bøtelegge mastesex. Sexolog Esben Finnmark topper igjen statistikken for klamydia i Norge.

Sex og samfunn er landets største senter for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter. Ved Sex og samfunn jobber vi for å forebygge seksuelt overførbare.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail