Massasje bergen sentrum bergen massasje

Massasje bergen sentrum bergen massasje gir deg treff på Massasje Bergen, inkl. adresse, telefonnummer og kart. I muskelterapi bruker vi klassisk svensk massasje, triggerpunktbehandling og tøyninger i er utdannet muskelterapeut ved Institutt for Helhetsmedisin i Bergen. Klinikk for Alle i Bergen har dyktige muskelterapeuter med god tilgjengelighet. Hvis du trenger en massasje for å få løst opp i spenninger, får du time i dag. VELKOMMEN TIL AMBER SPA Amber SPA er et spasenter i Bergen sentrum som tilbyr kroppsbehandlinger, forskjellige typer massasje, ansiktsbehandlinger.

Beste spa- og velværesentre i Bergen, Norge

Massasje bergen sentrum bergen massasje Hos Linn får du hjelp med effektiv styrketrening og hun vil også se på bevissthet i forhold til hvordan du kanskje spenner deg, din kroppsholdning og pust.

Like fantastisk som alltid! Kjersti har spesiell interesse for idrett, kosthold og psykisk helse. Fikk deilig dyprens for ansikt med flinkeste Tamara! Bildet er fra en tidligere anledning. Mer vær for Bergen. Hanne studerte muskelterapi ved Balanz i Bergen og har kompetanse innen svensk klassisk massasje, idrettsmassasje, kopping og stretching.

I muskelterapi bruker vi klassisk svensk massasje, triggerpunktbehandling og tøyninger i er utdannet muskelterapeut ved Institutt for Helhetsmedisin i Bergen. Se priser, ventetider, anmeldelser, kontaktinfo, tlf, åpningstider, besøksadresse, kart, ansatte, og alt du trenger å vite om.

Spa- og velværesentre i Bergen: Se anmeldelser og bilder av spa- og velværesentre i Bergen, Norge på TripAdvisor.

Fagskoleutdanning i Massasjeterapi

VELKOMMEN TIL AMBER SPA Amber SPA er et spasenter i Bergen sentrum som tilbyr kroppsbehandlinger, forskjellige typer massasje, ansiktsbehandlinger. Klinikk for Alle i Bergen har dyktige muskelterapeuter med god tilgjengelighet.

Hvis du trenger en massasje for å få løst opp i spenninger, får du time i dag. I muskelterapi bruker vi klassisk svensk massasje, triggerpunktbehandling og tøyninger i er utdannet muskelterapeut ved Institutt for Helhetsmedisin i Bergen.

Se priser, ventetider, anmeldelser, kontaktinfo, tlf, åpningstider, besøksadresse, kart, ansatte, og alt du trenger å vite om. Fagskoleutdanning i massasjeterapi – 2 år deltid, Oslo og Bergen . Bergen sentrum er ikke så stort, men kan by på utallige studieretninger og studentaktiviteter.

I muskelterapi bruker vi klassisk svensk massasje, triggerpunktbehandling og tøyninger i er utdannet muskelterapeut ved Institutt for Helhetsmedisin i Bergen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail