Oral sex analsex

Oral sex analsex 20 prosent av kvinnene utfører oralsex eller lignende for å tilfredsstille 41 prosent har prøvd analsex 23 prosent mener det er oralsex. Jeg ser ikke det store problemet med å ta normale hensyn ved å gjrøe det i riktig rekkefølge, man får jo både analsex og oralsex - og man kan. Hiv smitter blant menn som har sex med menn oftest ved analsex uten Det er lav risiko for smitte med hiv forbundet med oralsex, men det er. De har sett på når unge voksne har vaginalt samleie for første gang, men også studert i hvilken grad unge har oralsex og analsex, og når de.

Slik har vi sex

Oral sex analsex Er derfor utrolig takknemlig for at min nåværende samboer ikke har verken hintet til eller prøvd på det. Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Anonym bruker   posts. Hvor ofte vil de ha sex? Takk til deg også,ThorDivel!!!

Analsex er å ha sex/samleie i anus, som er endetarmen. Noen synes det er ok, mens andre ikke liker det i hele tatt. Gutter kan synes det er deilig siden de da. Dette gjelder også hvis man har oralsex etter analsex. Bakterier og parasitter fra endetarmen kan føre til blant annet skjedekatarr, halsbetennelse og andre. De har sett på når unge voksne har vaginalt samleie for første gang, men også studert i hvilken grad unge har oralsex og analsex, og når de.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail